Edisons | The Art of Living magazine

Edisons Verlichting - The Art of Living

Edisons verlichting maakt totaalconcept zichtbaar in nieuwe showroom

Edisons Verlichting is een familiebedrijf en viert dit jaar z’n vijftigjarig jubileum. Zo’n twaalf jaar geleden nam Roger van Bukel het bedrijf over van zijn vader. “Sindsdien is er veel veranderd op het gebied van verlichting. Neem bijvoorbeeld de ontwikkelingen ten aanzien van LED verlichting. Ook is er veel vraag naar maatwerk ontstaan, waar we goed op inspelen. Aan de hand van de persoonlijke wensen van de klant leveren wij de lamp die helemaal past bij hetgeen zij zoeken.  

Totaalconcept 
Daarbij is er een toenemende behoefte aan het leveren van een totaalconcept. De kennis en ervaring die we in die vijftig jaar hebben opgedaan, maakt dat klanten goed advies krijgen en graag willen dat we ook suggesties doen ten aanzien van andere interieurelementen. Denk bijvoorbeeld aan trapleuningen met verlichting, raamdecoratie en meubelstukken. Dat doen we al, maar dat hebben we nog niet zichtbaar gemaakt voor nieuwe klanten. Daarom krijgt ons pand in Den Haag binnenkort een complete metamorfose en bent u rond de zomer van harte welkom in onze vernieuwde showroom!”

Brede collectie  
Voor dit project paste Daniela Cupello verlichtingselementen toe van Edisons Verlichting, zoals de kroonluchter in de slaapkamer, de hanglamp boven de eettafel en twee staande lampen. Roger van Bukel, eigenaar van Edisons Verlichting, licht toe: “Daniela en ik kennen elkaar al zo’n vijftien jaar en werken regelmatig samen. Ieder project en iedere klant is anders; zo ook bij Daniela. Dat vraagt om een brede collectie. Die kunnen wij bieden, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.”    

Tekst: Linde ten Broek 
Fotografie: Jurrit van der Waal, The Art of Living magazine